Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Belle Vue, Denver

Egyszerű helyfoglalás itt: Belle Vue és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Denver foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Belle Vue (Vendégházak), szállás Denver, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Belle Vue. Minden foglalt szobának itt: Belle Vue lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Belle Vue milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Belle Vue mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

Belle Vue (Vendégházak), Denver

1 Sluice Road, Denver, Egyesült Királyság (Szálláshely a térképen)

Belle Vue
Belle Vue 1Belle Vue 2Belle Vue 3Belle Vue 4Belle Vue 5Belle Vue 6Belle Vue 7Belle Vue 8Belle Vue 9Belle Vue 10Belle Vue 11Belle Vue 12Belle Vue 13Belle Vue 14Belle Vue 15Belle Vue 16Belle Vue 17Belle Vue 18Belle Vue 19Belle Vue 20Belle Vue 21Belle Vue 22Belle Vue 23Belle Vue 24

Belle Vue is situated in Denver. Rooms include a terrace.

At the guest house, each room is fitted with a desk, a flat-screen TV and a private bathroom. Belle Vue features certain rooms that feature a patio, and each room is equipped with a kettle. Guest rooms have a wardrobe.

The accommodation offers a à la carte or Full English/Irish breakfast.

Cambridge is 46 km from Belle Vue, while Peterborough is 42 km away. The nearest airport is Norwich International Airport, 62 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Belle Vue)

Általános

wifi a szállás egész területén

Étkezés

palack víz, csokoládé vagy sütemény, reggeli kínálat

Közlekedés

őrzött parkoló

Recepció

újságok

Közös helyiségek

terasz, kerti bútorok, kert

Takarítási szolgáltatások

napi takarítás

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, kijelölt dohányzóhely, akadálymentesített, kerekesszékkel megközelíthető, bejutás kulccsal, füstjelzők

Általános feltételek (Belle Vue)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

Visa, Euro/Mastercard, Maestro

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.