Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Mini Cottage, Denver

Egyszerű helyfoglalás itt: Mini Cottage és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Denver foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Mini Cottage (Kisházak), szállás Denver, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Mini Cottage. Minden foglalt szobának itt: Mini Cottage lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Mini Cottage milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Mini Cottage mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

8.3

Mini Cottage (Kisházak), Denver

Denver, Egyesült Királyság (Szálláshely a térképen)

Mini Cottage
Mini Cottage 1Mini Cottage 2Mini Cottage 3Mini Cottage 4Mini Cottage 5Mini Cottage 6Mini Cottage 7Mini Cottage 8

Mini Cottage is set in Denver. It offers free WiFi and a garden.

The cottage is equipped with 1 separate bedroom and includes a kitchen with an oven, toaster and dining area. Towels and bed linen are featured in the cottage.

Cambridge is 46 km from the cottage, while Peterborough is 42 km from the property. The nearest airport is Norwich International Airport, 62 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Mini Cottage)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közös helyiségek

kert

Egyéb

összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, fűtés, akadálymentesített, nemdohányzó szobák

Általános feltételek (Mini Cottage)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Important information (Mini Cottage)

Please note that the full amount of the reservation is due before arrival. Cottages.com will send a confirmation with detailed payment information. After full payment is taken, the property's details, including the address and where to collect keys, will be emailed to you.